Επιλέξτε την κατηγορία της επιχειρησής σας και βρείτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν!

ψαρια1. ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Η εκτροφή ψαριών και θαλασσινών είναι ένα απαιτητικό πεδίο που απαιτεί κάθε εμπορευματοκιβώτιο να αντέχει σε βαριά φορτία και σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Τα δοχεία Dolav χειρίζονται τις εργασίες χωρίς κόπο με την πάροδο του χρόνου και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

φρέσκα-φρούτα2. Φρέσκα Φρούτα

Τα δοχεία Dolav έχουν σχεδιαστεί για να δέχονται τη συλλογή και την αποθήκευση φρέσκων φρούτων. Το δοχείο διατηρεί τα περιεχόμενά του και το σχήμα του διατηρεί το φρούτο προστατευμένο, ώστε να μην υπάρχει σχεδόν καμία απώλεια ποιότητας. Οι επιλογές στοίβαξης των δοχείων επιτρέπουν αυξημένο όγκο και τα λεία διάτρητα πάνελ παρέχουν τον απαραίτητο εξαερισμό. Τα δοχεία λειτουργούν καλά στον τομέα της συλλογής, της μεταφοράς, της διαλογής και της ψυχρής αποθήκευσης, καθώς μπορούν επίσης στοιβάζονται με βάρος που φτάνει τα 4000 κιλά. Η Dolav κατασκευάζει ειδικά δοχεία για φυλλοβόλα φρούτα και είναι τα μεγαλύτερα του είδους τους.

ψαρια3. Φρέσκα Λαχανικά

Τα δοχεία Dolav έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή, επεξεργασία, διαχείριση και αποθήκευση φρέσκων λαχανικών. Ο μεγάλος όγκος, η υγιεινή ποιότητα, οι επιλογές εύκολης μετακίνησης (χάρη στους ολοκληρωμένους δρομείς) καθώς και ο εύκολος καθαρισμός και συντήρηση καθιστούν τα δοχεία Dolav την καλύτερη επιλογή για αυτόν τον κλάδο.

ψαρια4. Ψυχρή αποθήκευση

Τα δοχεία Dolav μπορούν να αντέξουν σε ακραίες ζεστές και κρύες συνθήκες. Οι παλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυκτική αποθήκευση σε θερμοκρασίες έως -40C. Οι διαθέσιμες επιλογές στοίβαξης για τα δοχεία και η ικανότητά τους να χειρίζονται τις συνθήκες ψυχρής αποθήκευσης επιτρέπουν τη σημαντική εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης και την εξάλειψη της ανάγκης μετακίνησης περιεχομένου σε άλλες εγκαταστάσεις. Μόλις τελειώσει η παραγωγή, τα δοχεία μπορούν απλά να μεταφερθούν σε ψυκτικές μονάδες αποθήκευσης. Διατίθενται στερεές ή διάτρητες επιλογές και τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να στοιβάζονται με βάρος που φτάνει τα 4000 κιλά.
 
Ελληνικα