Επιλέξτε την κατηγορία της επιχειρησής σας και βρείτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν!

ψαρια1.Ιχθυοκαλλιέργειες

Για δεκαετίες, τα κιβώτια παλετών Dolav εργάστηκαν σκληρά στην υδατοκαλλιέργεια σε όλη την Ευρώπη. Κάθε παλετοκιβώτιο Dolav χειρίζεται εύκολα έως 700 κιλά και στοιβάζει φορτίο 5000 κιλών. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν ένα μοντέλο με ενσωματωμένο σωλήνα αποχέτευσης, το οποίο αφαιρεί εύκολα την περίσσεια ποσότητα νερού / υγρών, καθώς και ένα διάτρητο μοντέλο, το οποίο απομακρύνει γρήγορα το νερό από τα τελευταία σας αλιεύματα.

ψαρια2. Μεταποίηση Κρέατος- Xοιρινό

Η επεξεργασία χοιρινού κρέατος είναι μια απαιτητική βιομηχανία. Οι λύσεις υψηλών καθηκόντων πληρούν αυστηρά πρότυπα υγιεινής, καθώς κάθε κιβώτιο εκτελεί υπερωρίες ως προϊόν πολλαπλών εργασιών. Από την επεξεργασία μέχρι την αποθήκευση και τη μεταφορά σε κρύο περιβάλλον, τα δοχεία μας είναι κατασκευασμένα σκληρά για να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες. Οι μοναδικές μας λύσεις προσαρμόζονται ξεχωριστά για τους πελάτες μας. Δεν είναι περίεργο ότι ο Dolav είναι ο κορυφαίος προμηθευτής δοχείων στη βιομηχανία μεταποίησης χοιρινού κρέατος.

ψαρια3.Μεταποίηση Κρέατος- Κοτόπουλο

Ως κορυφαίος κατασκευαστής παλετών πλαστικών κιβωτίων της βιομηχανίας πουλερικών, παρέχουμε στους πελάτες μας μοναδικά πολυλειτουργικά προϊόντα. Όπως πάντα, τα εμπορευματοκιβώτια μας είναι κορυφαία στην γραμμή παραγωγής, σε ψυκτικές αποθήκες και κατά τη μεταφορά. Οι Dolavs χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους σταθμούς παραγωγής καθ 'όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας, καθώς είναι γνωστό ότι αντέχουν τις πιο δύσκολες συνθήκες . Ο εύκολος καθαρισμός και η αποδεδειγμένη αντοχή τα καθιστούν τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

ψαρια 4. Μεταποίηση Κρέατος- Μοσχάρι

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Dolav είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής πλαστικών κουτιών παλετών στη βιομηχανία κρέατος. Αυτή η βιομηχανία απαιτεί ένα προϊόν που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό καθώς παίρνει εμπεριέχει τα προϊόντα σας στο μέγιστο. Από τη γραμμή παραγωγής έως την αποθήκευση εν ψυχρώ και εν κινήσει, αυτό το διαφορετικό προϊόν κάνει όλα όσα ζητάει η βιομηχανία και τη παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανεξαρτήτως συνθηκών. Η εύκολη συντήρηση και η μεγάλη διάρκεια ζωής καθιστούν την τέλεια λύση για όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας σας.

ψαρια 5.Συστατικά Τροφίμων

Tα παλετοκιβώτια Dolav είναι κατασκευασμένα από υλικά ποιότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση τροφίμων. Το κουτί μπορεί να προσαρμοστεί με σταθερά ή ρυθμιζόμενα διαμερίσματα για να διαιρέσει το κουτί που απαιτείται για τη δημιουργία μικρότερων διαμερισμάτων κατάλληλων για την αποθήκευση μπαχαρικών, οσπρίων, ξηρών καρπών και πολλών άλλων προϊόντων! Αυτά τα δοχεία είναι η ιδανική λύση για τα καταστήματα μπαχαρικών, τα μπακάλικα και την ανοικτή αγορά.

ψαρια6. Ποτά

Τα δοχεία Dolav χρησιμοποιούνται σε μερικές από τις μεγαλύτερες μονάδες παρασκευής ποτών στον κόσμο. Οι παλέτες ανθεκτικών κιβωτίων είναι κατάλληλες για μεγάλες απαιτητικές διαδικασίες και επιτρέπουν εύκολη συντήρηση, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού με ατμό. Με εξατομικευμένες επιλογές προσαρμογής για διάφορες χρήσεις, το προϊόν αυτό είναι η σωστή λύση για αυτόν τον κλάδο.

ψαρια 7. Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Η παρασκευή τυριού απαιτεί μεγάλα δοχεία ποιότητας τροφίμων τα οποία μπορούν εύκολα να συντηρηθούν και να καθαριστούν. Οι παλέτες Dolav κατασκευάζονται με υλικά που επιτρέπουν την άμεση επαφή με τα τρόφιμα και πληρούν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι εξατομικευμένες λύσεις μας ανταποκρίνονται στις ειδικές κατασκευαστικές ανάγκες της βιομηχανίας.

ψαρια 8. Επεξεργασία Τροφίμων

Τα κουτιά Dolav είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά ποιότητας τροφίμων ειδικά κατασκευασμένα για τη βιομηχανία τροφίμων. Τα δοχεία είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40 C έως +60 C, που τα καθιστούν κατάλληλα για αποθήκευση σε ψυγεία. Τα εμπορευματοκιβώτια μας χειρίζονται μεγάλη ποσότητα χρήσης και επεξεργασίας σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένους διαδρόμους. Τα εμπορευματοκιβώτια μας είναι ανθεκτικά και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας για χρόνια επιβιώνοντας σε απαιτητικές εργοστασιακές ρυθμίσεις και συνθήκες.
 
Ελληνικα
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα