Τσέρκι PET

ΤΣΕΡΚΙ PET
 • Το τσέρκι πολυεστέρα χρησιμοποιείται για την ασφάλιση φορτίων στις μεταλλουργίες,στις βιομηχανίες παραγωγής υλικών οικοδομών, στις εκτυπωτικές εταιρίες, στις βιομηχανίες παρασκευής δοχείων, στις χαρτοβιομηχανίες, σε εταιρίες δεματοποίησης, βιομηχανίες επεξεργασμένου ξύλου και στις υαλουργίες. Το τσέρκι πολυεστέρα είναι μια εναλλακτική επιλογή έναντι του μεταλλικού τσερκιού καθώς: Είναι οικονομικότερο,προσφέρει υψηλότερη ασφάλεια κατά την διάρκεια της μεταφοράς,παρέχει εξαιρετική αντοχή στην σύγκρουση, απορροφά όλες τις κρούσεις χωρίς να σπάει ή να ανοίγει κατά μήκος.Επίσης αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες καθιστώντας το ιδανικό για χρήση προϊόντων που αποθηκεύονται σε εξωτερικούς χώρους.
  Διαστάσεις: πλάτος 9mm-32mm,πάχος 0,5mm-1,4mm
  Χρώματα: Διατίθεντο σε πράσινο ως standad χρώμα αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε χρώμα.

Τσέρκι Μεταλλικό

ΤΣΕΡΚΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ
 • Το μεταλλικό τσέρκι είναι το παλαιότερο είδος τσερκιού, χρησιμοποιείται κυρίως για την ασφάλιση φορτίων στις μεταλλουργίες αλλά και σε υαλουργίες. Είναι το μόνο τσέρκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που περιδένονται αιχμηρά και βαριά προϊόντα καθώς επίσης σε προϊόντα που θερμαίνονται ύστερα από την περίδεση ή εφαρμόζεται σε προϊόντα που έχουν ακόμα υψηλή θερμοκρασία.
  Τύποι: Άβαφο με αντοχή 640 N/mm2,βαμμένο "Regular Dutty" με αντοχή 800 N/mm2 και βαμμένο "High Tensile" 950 N/mm2.
  Διαστάσεις: πλάτος 9mm-32mm, πάχος 0,4mm-1,2mm.
  Επιφάνεια: Άβαφο και λαδωμένο, μπλε ανοπτημένο και κερωμένο, μαύρο βαμμένο και κερωμένο, ψευδαργυρωμένο και κερωμένο. Η κάθε επιφάνεια προσφέρει διαφορετική αντιδιαβρωτική προστασία στο τσέρκι.
ΤΣΕΡΚΙ PP
 • Το τσέρκι πολυπροπυλενίου είναι ένα οικονομικό υλικό συσκευασίας και χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος εφαρμογών.Προσφέρει μεγάλη αντοχή και είναι κατάλληλο για τις περισσότερες χρήσεις.
  Διαστάσεις: πλάτος 5mm-9mm, πάχος 0,35mm-0,90mm
  Εσωτερική διάμετρος χαρτοκύλινδρου: 60mm,150mm,200mm,280mm,400mm και 407mm.
  Χρώματα: Διατίθεντο σε άσπρο και μαύρο ως standard χρώμα αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε χρώμα.
 
 

Συνδετήρες Τσερκιού


Διαθέτουμε πλήρη γκάμα για τσέρκια πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα,για μεταλλικά αλλά και για τσέρκια νημάτων πολυεστέρα. Η συνδετήρες εφαρμόζονται με τη χρήση εργαλείων χειρός ή αυτόματων μηχανών.

 

 • Για τσέρκι πολυπροπυλενίου χρησιμοποιούνται συνδετήρες με διάτρητη και ανάγλυφη εσωτερική επιφάνεια, οι οποίοι εγγυώνται ασφαλή σύνδεση για τα τσέρκια πολυπροπυλενίου 13mm, 16mm και 19mm.
 • Για τσέρκι πολυεστέρα χρησιμοποιούνται συνδετήρες με ανάγλυφη εσωτερική επιφάνεια, οι οποίοι εγγυώνται ασφαλή σύνδεση για τα τσέρκια πολυεστέρα 13mm και 16mm.

serrated-pet-strap-seals
 


 • Για τσέρκι νημάτων πολυεστέρα υψηλής αντοχής, επαναχρησιμοποιούμενες αγκράφες «ανοικτού τύπου», κατασκευασμένες από ειδικό σύρμα και διαθέσιμες για όλα τα μεγέθη και όλους τους τύπους τσερκιού νημάτων πολυεστέρα.

pantkapocs
strapping-seals-250x250


 • Οι συνδετήρες για τσέρκι μεταλλικό, πολυεστέρα και πολυπροπυλενίου είναι άβαφο ή με γαλβανισμένο χάλυβα. Μπορούν επίσης να βαφτούν. Υπάρχει η δυνατότητα να τυπωθεί το λογότυπο του πελάτη ή να αποτυπωθεί ανάγλυφα στην επιφάνεια του συνδετήρα.

 
metal_seals_15mm_polypropylene_strapping_1_1 (1)


 • Για μεταλλικό τσέρκι ανοικτού τύπου («snap-on»), κλειστού τύπου («thread-on»), σε δεσμίδα, τύπου «push», συνδετήρες τύπου “open flange”..

 
 
Ελληνικα
 • Ελληνικα
 • Αγγλικα