Ipneighbors Ja XOOMINDIA.COM

Ipneighbors Ja XOOMINDIA.COM

Joka vuosi, vähintään 1 miljoonaa ihmistä yhdysvalloissa on diagnosoitu diabetes, joka tekee tämän taudin yksi maan kaikkein vakavia terveysongelmia, että, jos niihin ei puututa, voi saavuttaa epidemian mittasuhteet. Ensisijainen sairaus on sairaus, joka johtuu perussyy sairauden, toisin kuin toissijainen sairaus, joka on jälkitilat , tai komplikaatio, joka johtuu ensisijainen tauti. Esimerkiksi flunssaa on ensisijainen sairaus, jos nuha on mahdollista, toissijainen tauti, tai jälkitilat lääkäri on määrittää, mitä ensisijainen sairaus, kylmä-tai bakteeri-infektio, aiheuttaa potilaan toissijainen nuha, kun päätetään, onko tai ei määrätä antibiootteja.

Folaatin.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että kun ihmiset, joilla on masennus ole folaattia (jota kutsutaan myös foolihapon tai vitamiini B9), he eivät ehkä saa täyttä hyötyä mistä tahansa masennuslääkkeet ne voi olla ottaen. Tutkimukset viittaavat siihen, että joissakin tilanteissa ottaen L-metyylifolaatti (aktiivinen muoto folaatin) voi olla ylimääräinen hoito muu psykiatrinen lääkehoito.


Korkeampi fyysinen kunto alentaa riskiä sydänkohtaus. Se myös vähentää riskiä, death aikana tutkimuksen mukaan 75 prosenttia niille, jotka on diagnosoitu sepelvaltimotauti. Johns Hopkins-tutkimuksessa todettiin, tämä totta vai ei aiheita oli menettely avoin estetty valtimoissa (kuten stenttaus tai ohitusleikkaus).

terveydenhuollon lääkäri terveys

Se voi myös olla epäselvää, jos jokin hoito on häiriö. Esimerkiksi lihavuus voi joissakin tapauksissa olla luokiteltu häiriö, ja tietty lääkehoitoa suositellaan, kun henkilö voi myös olla etsivät että sama hoito kosmeettisia tai hyvinvointiin liittyvistä syistä.

Tehdä oppimisesta tehokkaampaa, asiantuntijat myös kehittää integrointi tietokoneen älykkyyttä, joka on muokattu ihmisen älykkyyttä. He kutsuvat tätä tekoäly. Shakki peli, esimerkiksi, on hyvä esimerkki siitä, miten ihmisen aivot on mukautettu tietokone peli.

Tämä auttaa opiskelijoita kouluttaa itseään ilman "todellista" kumppani.

Tämä kokeilu johti kehitystä toinen ohjelma nimeltä asiantuntija järjestelmiä. Nämä ovat ohjelmistopaketteja, jotka mahdollistavat kollektiivisen viisauden asiantuntijoiden tietyllä alalla otettava ongelma. Yksi ensimmäinen tällainen järjestelmä on kehitetty kutsutaan MYCIN, ohjelma, joka auttaa kouluttaa lääkäreitä tehdä tarkkoja diagnosoida tartuntatautien testien perusteella ja potilaan tiedot syötetään tietokoneeseen.