Miten Perinteinen Kiinalainen Terveys Uskomuksia Ja Kiinalaisen Kulttuurin Vaikutusta Terveys Ja Sairaus?

terveys lääketieteen tohtori

Sairauksien aiheuttamia Loismatoja ovat yksinkertaisesti nimitystä Heminthiasis ja ovat yleisiä yhteiskunnassa tänään. Yksi artikkelin kirjoittanut, Snyder et al. (2011), mainitaan tarinan mukaan ensimmäisen vuoden lääketieteen opiskelija, joka vapaaehtoisesti Meksikoon. Heillä oli hyvin vähän koulutusta ja vähän tietoa kulttuuri, kun ne siirrettiin klinikan kanssa satoja potilaita, mutta vain yksi lääkäri. Opiskelija päätyi hoitoon monet potilaat yksin ilman potilaan historia tai suorittamaan testejä monet heistä. Opiskelija mainitsi myös, että jotkut hänen kollegansa kanssa sama määrä koulutusta, olivat jo he esittävät leikkauksia ei olisi tehty vasta paljon myöhemmin opetuksessa.

Tämä tarina osoittaa joitakin mahdollisia vaaroja vapaaehtoisuuteen. Kun opiskelijoita tai lääkäreitä, joilla on vähän koulutusta tai tietoa kulttuurin he ovat, vapaaehtoinen, potilaita näissä maissa vaarassa tekee niiden oireita pahempi. Vaikka on olemassa sekä hyviä ja huonoja puolia globalisaatio terveydenhuollon, minulla on oma mielipide siitä.

Mutta sen jälkeen viikon tai niin, potilaiden oireet lievenivät enemmän kuin yleensä tapahtuu, lääkitys, University of Pittsburgh tutkijat raportoivat tieteellisessä kokouksessa ensi kuussa.

Potilaat tarvitsivat viiva kylpyhuone hieman vähemmän usein ja kärsi puoli niin paljon onnettomuuksia, kaikki ilman ummetus, suun kuivuminen, ja muita haittavaikutuksia standardin huumeita.

1. Ihmiset voivat oppia, miten estää tartuntatautien leviämistä läpi koulutuksen ja menetelmiä opetetaan koulutuksessa. Ihmiset voivat paremmin tietoa koskevat yleiset ennaltaehkäisy sairauksien, mukaan lukien tieto siitä, mitä tehdä ja miten toimia epidemioiden aikana niiden alueella. Tiettyjä sairauksia on omat ehkäisykeinoja, että ihmisten tulisi olla tietoisia, ja käyttävät näitä tekniikoita vähentää riskiä saada tartunta mahdolliset sairaudet.

Kautta kansanterveyden koulutus, jopa yksinkertaisia asioita, kuten yllään flunssa naamio vaikuttaa erityisesti alueilla, tai tietäen, kun ottaa rokotteita erityisesti sairaus, joka on merkittävä se aika vuodesta, aina osoittautuu erittäin tehokas rajoittamaan määrä ihmiset kärsivät vuosittain.

Ihmisille, tauti on usein käytetään yleisemmin viittaamaan mihin tahansa sairaus, joka aiheuttaa kipua , toimintahäiriö , ahdistusta , sosiaalisia ongelmia , tai kuolema henkilö kärsii, tai vastaavia ongelmia niille kosketuksissa henkilö.

Tässä laajemmassa merkityksessä, se joskus myös vammat , vammaisuuden , sairaudet , oireyhtymät , infektiot , eristetty oireita , poikkeavaa käyttäytymistä , ja epätyypillinen muunnelmia rakenne ja toiminta, kun taas toisissa yhteyksissä ja muihin tarkoituksiin näitä voidaan pitää erottuva luokat. Sairaudet voivat vaikuttaa ihmisten ei vain fyysisesti, vaan myös henkisesti, kuten urakointi-ja elävä sairaus voi muuttaa, vaikuttaa henkilön näkökulman elämään.

Jotkut ihmiset ajattelevat, riippuvuus voi olla sairaus, koska se on aiheuttanut yksilön valinta, käyttää huumeita tai alkoholia. Kun ensimmäistä käyttöä (tai varhaisen vaiheen käyttö) voidaan valita, kun aivot on muuttunut riippuvuus, useimmat asiantuntijat uskovat, että henkilö menettää valvoa niiden käyttäytymistä.